zondag 23 mei 2010

Marum C1 overtreft zichzelf, geluk ontbreekt.

Vanmiddag werd de kwarfinale gespeeld tegen het sterke Deense team Toksvaerd Olstrup FC C1.
Het werd een enerverende partij van kwalitatief hoog niveau waarin Marum C1 de bovenliggende partij was. Na een gelijk opgaande eerste helft nam Marum C1 in de tweede helft het heft in handen, en etaleerde voetbal van hoogstaand niveau.De weg naar de finale leek open. Benjamin stuitte op de keeper toen hij alleen op de keeper afging, Jorrit en Haye schoten naast, terwijl Youri over kopte. De druk werd opgevoerd,maar de bal wou er niet in. Vlak voor tijd moest Pim voor de eerste keer handelend optreden. Eindstand 0-0

en penalties moesten de beslissing brengen. Helaas en tegen alle verwachtingen in verloor Marum C1 met 4-3.Teleurstelling maar zeker ook trots overheerste, ook gezien de vele complimenten langs de lijn. Om 15:10 sloot Marum C1 het toernooi af om de 5e plaats (van de 26 deelnemers) tegen de Deense Sydvesthors DK C1.

Ondanks de teleurstelling en de vermoeidheid wisten de toppers door een doelpunt van Haye met 1-0 te winnen. Een prima 5e plaats dus op dit sterk bezette toernooi! Naast de begeleiders een woord van dank aan de drie ouders die op eigen gelegenheid Marum C1 is komen supporten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten